Betingelser for brug

Almindelige betingelser for brug af THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIES hjemmesider. Denne hjemmeside stilles til rådighed. Du er velkommen til at benytte dig af www.tbferie.dk betingelserne — som ændres fra tid til anden af THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIE — gælder for enhver brug, du gør af denne hjemmeside.

Du bedes læse Betingelserne omhyggeligt igennem. Betingelserne vedrører dine rettigheder og forpligtelser ved brug af hjemmesiden og omfatter bl.a. vigtige ansvarsfraskrivelser. Hvis du ikke er enig i Betingelserne, beder vi dig om ikke at benytte hjemmesiden.

Vilkår og betingelser gælder for alle tilbud, ikke for overnatningsmuligheder og alle tjenester, ordrebekræftelser, leverancer af produkter og fakturaer fra THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIE til kunden, for enhver ordre fra kunden til THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIE, og for alle aftaler mellem THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIE og kunden samt for enhver anmodning fra kunden for levering af produkter og, uanset om en aftale er eller har været etableret mellem THORUPGAARD BONDEGAARDSFERIE og kunden. Du har 14 dages fortrydelsesret på produkter, du køber.