Lejligheder

Lejligheden består af stue/køkken, to soverum, entre og badeværelse med spa-bad, dobbelt brusekabine, vaskemaskine og tørretumbler.

I det ene soverum er der db.seng og mulighed for at oprede en weekendseng/madras.

I det andet soverum er der køjesenge samt en 2 personers sovesofa. Til de mindste er der pusleplads og sammenklappeligt badekar.

I begge soverum er der fladskærm med DVD.I stue/ køkken er der fladskærm med DVD samt musik-anlæg.

På den sydvendte terrasse står et 8 personers vildmarksbad, en Weber grill og havemøbler. Fra terrassen er der udsigt over mark og eng, hvor vores kvæg, ged og shetlandsponyer græsser. 

I køkkenet er der opvaskemaskine, køle/fryseskab, micro-bølgeovn, samt service til 12 personer m.m.

Der er en indhegnet sti ned til engen, hvor vi har opstillet et shelter, borde/bænkesæt og bålplads. Her kan man sidde i fred og ro, og nyde synet af dyrene og den smukke natur.

På gårdspladsen er der en stor legeplads, og et 10.000 liters badebassin. Her er der også opstillet havemøbler, så de voksne kan hygge sig og nyde solen, mens børnene leger.

I vores lille "skov" står trampolinen. Her hopper børnene om aftenen, mens Henrik bager pandekager over bål. Men ungerne kommer nu hurtigt ned fra trampolinen, når Henrik har bagt en stak pandekager. Og så bliver der guffet... og vi voksne når også at få et par pandekager til vores kaffe.  

Mange lune sommeraftener er gået på denne behagelige måde. Snakken går så godt, når man sidder rundt om bålet med et glas rødvin, og mørket falder på.Her blandes vendelbo-målet med københavnsk, engelsk, tysk, norsk, svensk og lidt hollandsk.

 

I prisen er inkluderet forbrug, slutrengøring,sengelinned (er lagt på v. ankomst), håndklæder, viskestykker, karklude, vaskepulver, opvasketabs, køkkenrulle og toiletpapir

Morgenmad kan bestilles - står i køleskab/fryser ved ankomst : 2 rundstykker (varmes i ovnen) - 1 sk. rugbrød - smør - 2 sk. pålæg - ost - marmelade - juce - mælk - havregryn - corn flakes - kaffe/the :  75,- DDK pr person - 10 eur

Pandekagebagning/snobrød inkl. saftevand & kaffe/the : 25 DDK pr person - 3,5 euro

Vildmarksbad : Brænde : 30 DDK - 4 euro pr sæk - 4 sække : 100 DDK - 14 euro

Vores gæster er meget velkomne til selv at tænde op under vildmarksbadet. Men vi tænder også gerne op. Det koster 600,- DDK - 80 euro pr optænding

Weber grill : Medbring gerne selv grill-kul, eller køb hos os

 

Fakta

  • Badeværelse med spa, vaskemaskine & tørretumbler

  • Vildmarksbad & Weber Grill

  • Stor legeplads & Trampolin

  •  Bage pandekager over bål 

Static-img

Bestil her

Eller ring på: +45 22252587