Fiskekuttere, Thorup Strand

Campingliv med muligheder

Campingvogn eller telt

Børn elsker bondegårdsferie, men de elsker også at campere. Her hos os kan I slå to fluer med et smæk, for her kan I bo i egen/lejet campingvogn, eget/lejet telt eller egen autocamper.

Her er rart at være for både store og små – og her må familiens firbenede ven også gerne komme med (skal dog være i snor udendørs, da vi ikke ønsker, at vores fritgående kaniner skal ende som aftensmad for en sulten hund).

camping-nordjylland
camping-nordjylland
camping-nordjylland

Campingvogn #1

Vores ene campingvogn med fortelt er opstillet med udsigt til mark og eng. Lige uden for teltet går køerne og græsser sammen med shetlandsponyerne. Så her er der rig mulighed for at komme tæt på dyrene, og måske give dem en  tot græs eller en gulerod og se de små kalve få mælk af deres mødre.

Campingvognen har et aflukket soveværelse. Og en sofagruppe, som kan laves om til soveplads for 2-3 personer. Der er varme i vognen, samt komfur og køleskab. Derudover er der en fladskærm, service, køkkenudstyr og sengetøj/linned, håndklæder, viskestykker og karklude. Der er en 20-liters vandtank i vognen, som man selv fylder ved behov. Der er tilslutning til kloak.

Toilettet i vognen kan IKKE benyttes – der er en toiletvogn med bad ca 50 m. fra vognen. I forteltet er der bord og 6 stole.Til vognen hører også en grill og 2 liggestole.

Campingvogn #2

Den anden campingvogn står i vores lille “skov”. Den er indrettet med 2 personers seng, klædeskab, lille sofagruppe, som kan laves om til seng til 2 mindre børn eller 1 større barn/voksen. Mulighed for en ekstra opredning på gæsteseng i forteltet.

Vognen indeholder et lille køkken med gasblus og køleskab samt varmeapparat. Der er en lille fladskærm, og vognen er fuldt udstyret med
sengelinned, håndklæder, service, viskestykker og karklude. I
forteltet er der bord + stole samt en højstol.

Der er IKKE tilsluttet vand til vognen. Derfor kan toilettet i vognen IKKE benyttes, og vand skal hentes ved vandhanen ca 20 m. fra vognen.

Om aftenen kan man se solen gå ned i vest, og nyde udsigten til Børglum Kloster, mens børnene hopper på trampolinen eller leger i “Hytten i træet”. Eller måske samles vi om bålet om aftenen til pandekage/snobrødsbagning.

camping-nordjylland
camping-nordjylland

Pris og booking

Campingvogn
1 uge – max 5 pers.: 5.000 DKK / 660 EUR
1 overnatning, voksen: 275 DKK / 36 EUR
1 overnatning, barn u. 12 år: 150 DKK / 20 EUR

Prisen inkluderer:

Toilet - bad - køkken

Tæt på “skoven” står en toiletvogn med bad. Den kan benyttes af gæster på både camping – og naturlejrpladsen.

Vi har indrettet et lille primitivt  køkken i vores garage. Her er der et stort køleskab, komfur, mikrobølgeovn og kaffemaskine samt gryder, pander m.m. 

Og I kan få ladet jeres mobiltelefoner op.

Tilvalg:

Lej soveposen og liggeunderlaget, hvis du ikke selv har. Prisen er pr. pers.

Pr. nat
85 DKK / 11 EUR

Morgenmadsbuffét serveres i Café Pullehønen ml. kl. 7.30-9.30.

Pr. pers.
85,- DKK / 11 EUR
Børn u. 12 år: halv pris

2 retter. Serveres i Café Pullehønen.

Pr. pers.
125 DKK / 17 EUR
Børn u. 12 år: halv pris

Inkl. saftevand og kaffe/the.

Pr. pers.
25 DKK / 3,5 EUR

Ferie tæt på naturen