Thorugaard Landkøkken og Café Pullehønen

Gårdbutik og café

Café Pullehønen

I Cafe Pullehønen, som er en del af vores gårdbutik ”Thorupgaard Landkøkken”, serverer vi morgenmad og aftensmad. Skal bestilles på forhånd.

Morgenmad : 85 DKK
Børn under 12 år halv pris

Aftensmad, 2 retter god, dansk mormormad: 125 DKK
Børn under 12 år halv pris

Morgenmad serveres kl. 7.30 – 9.30
Aftensmad serveres kl. 17.30 – 19.00

Thorupgaard Landkøkken

I vores gårdbutik sælger vi mørt, lækkert oksekød fra vores eget Dexter-kvæg, som lever det frie liv på vores marker og eng. Kalvene dier hos deres mødre så længe, de har lyst. Det naturlige liv giver sunde, stærke dyr og dermed mørt, velsmagende kød.

Vi har svinefars og lækre grillpølser/frankfurtere fra ”Gladgris”, hvor frilandsgrisene boltrer sig på marken og i dejlige mudderhuller.

I gårdbutikken sælger vi også gammeldags, hjemmelavede marmelader og saft fra håndplukkede, usprøjtede bær fra egen frugthave.

Lokale specialiteter

I den hyggeligste lille gårdbutik hér på Thorupgaard Bondegaardsferie finder du et lille udvalg af lækre specialiteter fra disse producenter:

Thorupgaard Landkøkkens møre oksekød fra vores eget Dexter kvæg. Kvæget går ude hele året på vores usprøjtede marker og enge, dog har de altid mulighed for at gå ind i stalden. 

Det giver sunde og stærke dyr, der næsten aldrig er syge. Resultatet er mørt, lækkert kød med stor smag. 

Kødet sælges vakuumpakket i bøffer, stege, fars m.m.

Hybengårdens lækre håndlavede marmelader, saft, frugtsupper m.m. 

Det Græske Spisekammer er lig med de lækreste, græske specialiteter såsom oliven, olivenolie, capers og figensirup m.m. 

Bøgebæk Økologis velsmagende øko æg med den flotteste, gule blomme.

Ny Nordisk Mjød fra brygmester Tommy Olinsson, som, udover den velsmagende mjød, også brygger god gin og snaps.

Blokhus Salt, som er sydet af havvand fra Vesterhavet. Fyldt med naturlige mineraler. Fremstillet med solenergi med tanke på miljøet. 

Ingstrup Mejeri fremstiller fantastiske oste bl.a. den lækre Bunker Ost, som bliver lagret 3-4 uger i en gammel bunker i Løkken.

På mejeriet fremstilles også gammeldags kærnet smør tilsat Blokhus Salt og selvfølgelig mælk, fløde og mange andre mejeriprodukter.

Mælken kommer fra køerne på Vrejlev Kloster.

Løkken Bryghus brygger gode, velsmagende specialøl til Vendelboer og andet godtfolk. 

Mesterslagteren i Saltum er garant for kvalitetspølser af den bedste slags.