Skagen

Glamping i Nordjylland

Glamping på Thorupgaard

Glamping i Nordjylland er for dig, der drømmer om en anderledes ferieoplevelse og gerne vil være tæt på naturen uden at gå på kompromis med den luksuriøse oplevelse. Glamping er en kombi at glamour og camping.

Stort luksus familietelt på 28,2 kvadratmeter med vindues-paneler i taget, så man kan sidde i lænestolen, eller endnu bedre ligge i sin seng, og kigge på stjernehimlen. Fantastisk oplevelse for hele familien.

glamping nordjylland

Luksuriøs teltferie

Vindues-panelerne kan meget nemt og hurtigt dækkes til, hvis man ikke ønsker himmel-udsigt.

Teltet er indrettet med rigtige senge – en dobbeltseng og 2 enkeltsenge med opbevaringsrum. Sengene er opredt med dyner, puder, og sengelinned (bedes tages af ved afrejse).

4 lænestole m. sideborde, spisebord m. 4 stole og garderobe-stativ m. bøjler. 2 påklædningsskærme, som kan stilles ved sengene, hvis der er børn, som skal sove. Eller hvis man er 2 par på ferie sammen, og man ønsker lidt privatliv.

På terrassen er der havebord med 4 stole, 2 solsenge og en Webergrill.

I Driverhuset er der køkken og spiseplads med service.

Der er mulighed for opladning af telefon, og 50 meter fra teltet er der en fælles toiletvogn m. bad.

Glamping om vinteren

Ja, så er teltet trukket i vintertøjet. Eller rettere sagt, så er det blevet vinter-isoleret, og der er tændt op for varmen. Og ikke mindst for hyggen i det lune telt.

Her er der tid til afslapning, et brætspil (der er forskellige spil ovre i Driverhuset), lidt læsning og måske en kop varm cacao, mens sneen daler stille ned udenfor.

Hvis der kommer sne nok til, at børnene kan kælke, er der mulighed for at låne en kælk eller to. Der er rigtig fine kælkebakker i Thise Bakker, som ligger ca 6 km herfra.

Ellers kan man jo altid bygge en snemand, eller tage en sneboldekamp.

glamping_
glamping i nordjylland

Aktiviteter året rundt

Men selvom sneen glipper, er der mange andre ting man kan foretage sig her på Thorupgaard Glamping: lege på den store legeplads, hjælpe med at fodre dyrene, samle æg ind, lege i halmen på høloftet, og kæle med vores katte og minigrisen Grøffe.

Når man sidder i det dejlige varme vand i vildmarksbadet på terrassen, har man den dejligste udsigt over markerne helt op til Børglum Kloster. Ren afslapning og hygge, som kan krydres med et godt glas vin eller kold øl.

Man tænder selv op under vildmarksbadet. Brænde er inkl. i prisen. Vi tænder også gerne op, men så koster hver optænding 600 DKK inkl. brænde.

Vinterglamping er også oplagt til en kærestetur, eller et weekend-ophold sammen med et par gode venner.

Pris og booking

Pr. nat
For 2 pers.: 1.600 DKK
For 3 pers.: 1.800 DKK
For 4 pers.: 2.000 DKK
Hund: 100 DKK pr. nat

Alle priser er inkl. morgenmad og brænde til vildmarksbad og bålsted.

Tilvalg:

2 retter. Serveres i Café Pullehønen.

Pr. pers.
125 DKK / 17 EUR
Børn u. 12 år: halv pris

Inkl. pandekagedej, olie, sukker, syltetøj, 1 kande saft + 1 pande pr. person / dej til snobrød, ketchup, 1 kande saft og snobrødspinde.

Pr. pers.
25 DKK / 3,5 EUR

Prisen inkluderer:

Betingelser:

Vi sender en booking-faktura ved bestilling. Faktura bedes betalt inden 8 dage for at holde reservationen.
Ved afbestilling 10-90 dage før ophold tilbagebetales 50%. Under 10 dage: 30%

Ankomst ml. 15.00 – 18.00.
Ankomst uden for dette tidsrum er muligt efter aftale.
Afrejse senest kl. 11.00

Book din glamping-plads