Grisen Grøffe

Thorupgaard Bondegårdsferie

Vi byder velkommen

Familien Houen-Thomsen byder hjerteligt VELKOMMEN her på Thorupgaard Bondegårdsferie – her er højt til himlen, smuk natur og vigtigst af alt; fred og ro.

Vi (Henrik og Jane) havde i flere år drømt om at indrette en gård til bondegårdsferie. En bondegård, hvor vi og vores børn kunne trives, og hvor vi har tid til hinanden. For os var det vigtigt, at vores børn kom til at vokse op sammen med dyr og tæt på naturen.

thorupgaard-bondegaardsferie

Det er lykke for os at have gæster fra både ind- og udland
– vi har lært så mange dejlige mennesker at kende.

I foråret 2008 kom Thorupgaard til salg, og der kunne vi se mulighederne. Bygningerne var i en god stand, og gården lå 500 m. for enden af en grusvej, så her kommer kun biler med et ærinde på gården – og det nyder vores tre kaniner, som løber frit omkring.

Vi nyder, at vi kan tilbyde vores gæster et pusterum fra en hektisk hverdag. Her kan man hengive sig til fred, ro og afslapning. Her er der tid til at kigge på en mariehøne sammen med familiens yngste eller kæle med en af vores katte.

Vil man gerne slippe for madlavningen, er der mulighed for at bestille morgenmad og aftensmad. Jeg laver også gerne en god madpakke, hvis man får lyst til at opleve egnen på cykel, eller måske tage en tur til Løkken og bade i Vesterhavet.

Her kan man trygt sende sine børn ud at lege på den store legeplads. De kan være med til at fodre dyrene, samle æg ind, lege i halmen på høloftet, hoppe i trampolin eller bage pandekager over bål. Men mest af alt elsker børnene, at de voksne i familien her får tid og overskud til nærvær og gode oplevelser.

Vi tænker på miljøet

Thorupggard er et lille hobby-landbrug med 4 hektar jord. Vi er ikke økologer, men vi er af den overbevisning, at vi skal passe på vores natur. Vi har jo kun Moder Jord til låns af vores børn.

Vi sparer på el og vand og håber, at vores gæster også vil tænke på miljøet, og spare på ressourcerne.

Vores mad er ikke ren økologisk, men vi arbejder hen imod det.

Grønne tiltag på Thorupgaard:

Vil du besøge os?